In acest an, hotelul Golden Tulip Times din Bucuresti isi asteapta oaspetii pentru petrecerile de Craciun traditionale organizate de companii si mediul privat Hotelul va fi decorat in spiritul Craciunului, in stilul minimalist, modern, innovator, caracteristic, iar oaspetii prezenti in aceasta perioada se vor putea bucura de promotiile specifice Sarbatorilor de  Iarna.

Pentru petrecerile de Craciun hotelul pune la dispozitie Restaurantul Times cu o capacitate maxima de 100 persoane  pentru un format de cocktail si pana la 150 persoane in aranjamentul sitting buffet; de asemenea Clubul Cupola panoramic, aflat la etajul 10, un spatiu deosebit, neconventional si versatil ce are o capacitate maxima de 40 persoane in format cocktail si 100 de persoane in sitting buffet.

 

“Oferim solutii complete pentru petrecerile de Craciun private si de companie – catering, decorare, cadouri, sali si spatii de cazare, astfel incit organizarea acestor evenimente sa devina o sarcina cat mai usoara pentru clientii nostri” declara D-na Costina Gandac, directorul general al hotelului.

 

Ambele locatii propuse sunt amenajate intr-un stil modern si minimalist ce se preteaza cu usurinta oricarei tematici festive. In plus traditionalul brad de Craciun si fundalul muzical cu colindele si muzica specifica acestuia vor completa cu succes atmosfera de sarbatoare pe care o asteptam cu totii cu nerabdare. 

 

www.timesevents.ro

Rezervari:

021 316 6516

events@goldentuliptimes.com