Privilegiat de pozitia centrala, spatii generoase si o calitate deosebita a serviciilor, hotelul Golden Tulip Times poate fi gazda perfecta pentru  evenimentele dumneavoastra.

Hotelul de 4 stele situat pe Bulevardul Decebal s-a specializat cu succes in ultimii ani pe o gama variata de evenimente, de la congrese sau conferinte de presa la evenimente mondene sau cu caracter privat. 

“Pe o piata de evenimente unde optiunile privind locatia sint destul de variate, Golden Tulip Times propune spatii neconventionale ce pot adauga originalitate. Misiunea noastra nu este de a imita concepte deja consacrate, ci de a crea experiente noi care fac diferenta intre locatiile noastre si cele din piata. Iar pentru a reusi, ne-am concentrat in special pe calitatea serviciilor si pe atentia deosebita acordata tuturor detaliilor, avind resursele necesare si disponibilitatea de a personaliza serviciile noastre oricarui tip de eveniment, conform cerintelor si asteptarilor oaspetilor nostri”, mentioneaza Directorul General al hotelului, D-na Costina Gandac.

Golden Tulip Times dispune de un Restaurant cu o capacitate maxima de 100 de locuri, situat la mezaninul cladirii. Designul minimalist, atmosfera deosebita si un meniu a-la-carte sustinut de o echipa de bucatari de exceptie i-au castigat repede popularitatea, astfel incat astazi este gazda a numeroase evenimente private, grupuri si mese de afaceri.

Pentru cei ce doresc sa ofere un caracter special evenimentelor, Clubul Cupola situat la etajul 10, ofera un spatiu neconformist si versatil, dominat de o impresionanta cupola de sticla, element architectural distinctiv al cladirii. Panorama, atmosfera deosebita si terasa in aer liber ofera o combinatie unica de avantaje ce contribuie din plin la impresia deosebita si succesul evenimentelor gazduite

Nu in ultimul rand, Centrul de Conferinte situat la etajul 9, include 3 Sali de conferinte dotate cu un set complet de echipamente si facilitati, aliniate standardului international Golden Tulip. Lumina naturala, designul modern cu influente industriale si atentia deosebita a personalului sunt cateva din elementele cheie ce l-au evidentiat si au castigat aprecierea participantilor la evenimentele corporate organizate aici.

Fidel propriului slogan – “Simte diferenta” – Golden Tulip Times propune o experienta diferita, in care accentul pe calitate si solutiile la cheie oferite raman ingredientele principale pentru un eveniment de succes.

Pentru mai multe detalii despre hotelul Golden Tulip Times si promotiile sale, va rugam accesati:

www.goldentuliptimes.com

www.timesevents.ro