Potrivit reprezentanţilor companiei, în general, sunt căutaţi absolvenţi ai facultăţilor de limbi străine, dar şi de studii economice.
"Profilele căutate sunt aceleaşi ca şi până acum, dar cu un grad de senioritate şi specializare mai mare. În general, cautăm candidaţi cu abilităţi de comunicare, negociere, dar şi cu ceva competenţe analitice şi tehnice şi bineînţeles elementul comun tuturor poziţiilor al cunoaşterii de limbi străine. Pe site-ul hp.ro/jobs sunt aproximativ 150 de poziţii deschise în prezent, unde candidaţii pot intra să îşi creeze cont şi să aplice," au declarat pentru Capital oficialii HP.
" Cei care se prezintă pentru un job sunt mai puţin pregătiţi la ieşirea din facultăţi decât în anii anteriori", potrivit lui Alexander Wiegl.
Media de vârstă din companie este de 26 de ani
Global eBusiness Operations Center (GeBOC), face parte din grupul Hewlett-Packard şi desfăşoară cu sprijinul Uniunii Europene, un amplu proiect prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.
Proiectul presupune perfecţionarea angajaţilor în utilizarea uneia dintre limbile de circulaţie europeană şi / sau regională şi se desfăşoară pe o perioadă de un an.
„Proiectul vizează dezvoltarea competenţelor lingvistice ale angajaţilor. Astfel, ne dorim să contribuim în mod direct la creşterea gradului de adaptabilitate şi mobilitate al angajaţilor noştri, prin actualizarea şi îmbunătăţirea calificărilor şi, nu în ultimul rând, la îmbunătăţirea calităţii şi productivităţii muncii,” a declarat Alexander Weigl, Directorul General al Centrului GeBOC.
Programul se adresează unui număr de 321 de angajaţi ce asigură suport pentru clienţi interni şi externi. Participanţii vor beneficia de cursuri de certificare în utilizarea limbilor vorbite în ţările reprezentative pentru dezvoltarea activităţii centrului – franceză, italiană, spaniolă, portugheză, germană şi olandeză. Scopul proiectului se subordonează unui program de formare profesională construit în urma unei analize a abilităţilor, dar şi a necesităţilor profesionale ale angajaţilor, în vederea creşterii competitivităţii şi a productivităţii muncii într-o perioadă de 3 ani după finalizare.
Proiectul este cofinanţat prin Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013 – "Investeşte în oameni!" şi se ridică la o valoare totală de aproximativ 360. 000 euro.
Centrul GeBOC derulează multiple activităţi de relaţionare cu clientul sau cu partenerii, activităţi administrative şi logistice, activităţi de suport creditare şi colectare a debitelor şi activităţi de suport a vânzărilor în 22 de limbi străine.
Centrul avea la sfârşitul lunii octombrie 2.500 de angajaţi, iar media de vârstă din companie este de 26 de ani.
Activitatea GeBOC este structurată în cinci divizii, respectiv Global Business Services, Imaging and Printing Group, Personal Systems Group, Technology Solutions Group şi Finance.
Filiala din România a grupului american HP, cel mai mare producător de echipamente IT la nivel internaţional, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 201,7 milioane lei şi un profit brut de 50,2 milioane lei.
HP caută oameni. Vezi aici dacă te califici
18 noiembrie 2010, 17:35
Ultima modificare în 18 noiembrie 2010, 19:35
Hewlett Packard (HP) va angaja, anul viitor, 600 de oameni la centrul de servicii Global eBusiness Operations (GeBOC) din Bucureşti, a declarat, joi, directorul general al centrului GeBOC, Alexander Weigl.
Etichete:
Publicat in categoriile: HI-TECH
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: HI-TECH
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook
- Panasonic a lansat un televizor 3D care costă cât un apartament cu 3 camere în Capitală
- Braşovenii de la Visual Fan lansează un rival pentru Samsung Galaxy Tab
- Intel investeşte 77 milioane de dolari în companii din 11 ţări
- Sorin Manea, Samsung România: “În momentul de față sunt aproximativ 50.000 de utilizatori de Android în România”
- Cât câştigă, pe lună, hackerii care creează antiviruşi falşi
- Flanco deschide două noi magazine în decembrie şi vrea să inaugureze alte 15 la anul
- Cât costă primul eReader românesc?
- Dezbatere: Veți folosi e-mailul de la Facebook în loc de Gmail?
- Românii au realizat cea mai bună aplicație pentru iPhone din lume
- Mai zgârciți la vorbă: factura de mobil s-a subțiat