HTC Desire HD are un ecran LCD de 4,3 inch, Dolby Mobile, SRS virtual sound și este primul telefon care include noul procesor de 1 GHz Qualcomm 8255 Snapdragon.
HTC Desire HD permite înregistrarea video în format HD 720p datorită camerei de 8 megapixeli cu dual-flash, are o memorie de 768 MB şi un spaţiu de stocare de 1,5 GB. HTC Desire HD include, de asemenea, noul HTC Fast Boot, care permite utilizatorilor să inițieze rapid un apel sau să-și verifice e-mailurile prin scurtarea timpului necesar pentru completarea secvenței de pornire.
Telefonul poate fi blocat de la distanţă dacă e pierdut sau furat
Clienții pot localiza ușor un telefon pierdut, prin declanșarea soneriei la volum ridicat, chiar dacă telefonul este setat pe modul silențios, sau pot stabili localizarea lui pe o hartă. Dacă telefonul a fost pierdut sau furat, utilizatorii pot bloca telefonul de la distanță, pot direcționa telefoanele și mesajele pe un alt telefon, pot trimite un mesaj pe telefon pentru a stabili recuperarea și pot chiar să șteargă de la distanță toate datele personale.
Cu HTC Locations, o experiență nouă și diferențiată a hărților online, consumatorii au cartografiere instantanee, on-demand, fără întârzieri din cauza descărcării și fără să presupună tarife de roaming mobil.
HTC Desire HD este disponibil în România prin toți operatorii de telefonie, dar și prin distribuitorii din piață.
SURSA: HTC