Taiwanezii de la HTC au lansat terminalul Touch2, un smartphone care încorporează noua platformă Windows Mobile 6.5.

HTC Touch2 este un telefon care evidenţiază capacităţi pentru mesagerie, navigare şi productivitate oferite de noua platformă Windows Mobile 6.5. Prin intermediul unei aplicaţii de e-mail performante, completată de capacitatea de a se sincroniza cu Microsoft Exchange utilizatorul poate să verifice şi să administreze mai multe conturi de mail.

Cu noua interfaţă a Internet Explorer Mobil, HTC Touch2 afişează cu acurateţe paginile de internet ca pe desktop, permiţându-le utilizatorilor să experimenteze internetul la capacitatea lui maximă.„Cu noul HTC Touch2 utilizatorul este în control: fie că e vorba de a da un telefon sau pur şi simplu de a răspunde la un e-mail important ”, a declarat Peter Chou, Chief Executive Officer, HTC Corporation.

 Noul smartphone integrează o varietate de îmbunătăţiri, precum interfaţa TouchFLO care include actualizări ale prognozei meteo şi acces rapid către o mare varietate de aplicaţii. În plus noul Touch2 include Google Maps pentru mobil, YouTube şi multe altele.

Terminalul are un procesor Qualcomm MSM7225 de 528 MHz, 256 MB RAM, un ecran TFT-LCD touch-sensitive de 2.8 inch cu rezoluţie QVGA, HSDPA/WCDMA, Wi-Fi şi cameră foto de 3,2 megapixeli. Noul HTC Touch2 va fi iniţial disponibil clienţilor începând cu 6 octombrie, iar în anumite ţări din Europa şi Asia la începutul trimestrului 4, 2009.

SURSA: HTC