”O lume fără textile” evidențiază tema catalogului pentru anul 2013 și prezintă o familie care trăiește într-o lume deloc confortabilă. Tot pentru promovarea noului catalog au fost făcute și aplicații pentru smartphone-uri. În Statele Unite, versiunea digitală a catalogului a fost lansată pe 31 iulie, iar cataloagele vor fi distribuite luna aceasta. Cei care aleg opțiunea digitală a catalogului beneficiază de grafică 3D, galerie de imagini, videoclipuri ”în spatele secenei”, respectiv aplicații interactive (prin care utilizatorul poate monta draperii în camere sau poate pune huse pe scaune etc).  
Anul trecut, la nivel mondial, au fost realizate și distribuite peste 208 milioane de cataloage. În România, catalogul pe 2012 este distribuit anual în luna septembrie, în București, Ploiești și împrejurimi în 950.000 de exemplare. La ultimul catalog, prețurile au rămas similare celor din anul precedent.  
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/_GHAIJncYYI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>