Imagini noi cu iPhone 5C, o variantă ieftină de smarthpone pe care o pregăteşte Apple, au apărut pe internet. În aceste imagini se poate vedea ambalajul telefonului ieftin care seamănă destul de mult cu cel al dispozitivului iPod Touch.

Acest telefon este aşteptat să fie prezentat odată cu viitorul vârf de gamă de la Apple, iPhone 5S. Majoritatea publicaţiilor IT dau ca sigură data de 10 septembrie pentru anunţarea telefoanelor, însă la ora redactării acestui articol americanii nu au făcut niciun anunţ. Înainte de lansarea iPhone 5, care a avut loc pe 12 septembrie anul trecut, Apple a trimis invitaţiile către presă în data de 4 septembrie.

Publicaţia japoneză Nikkei a scris că Apple iPhone 5S şi iPhone 5C vor fi disponibile în magazine din 20 septembrie. Despre iPhone 5S se prespune că va avea un design similar cu actualul model iPhone 5, însă va fi echipat cu un procesor mai bun, o cameră mai performantă şi un cititor de amprente. Varianta ieftină, iPhone 5C va avea o carcasă din plastic şi va costa 400 de dolari, fără contract.