<iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" src="https://www.youtube.com/embed/BYMvSiHZNvU" width="640" frameborder="0" height="390"></iframe>
Compania a fost "forţată" să mărească salariile din cauza seriei de sinucideri care au avut loc în acest an. După cum se vede în clipul video de mai sus, au fost puse gratii la ferestre pentru a-i împiedica pe chinezi să se arunce în gol.
Salariile de aici ajung la un echivalent de 365 de euro. Produsele Apple, scrie jurnalistul francez care a realizat video reportajul, sunt fabricate în fiecare zi începând cu 7.30, iar ziua de muncă se termină la ora 21.00.
Tânăra din imagine, care are doar 18 ani, spune că în fiecare zi, ies de pe linia de asamblare nu mai puţin de 3.000 de aparate iPhone.
Foxconn recrutează pentru angajare tineri din zonele sărace ale Chinei, unde salariul este cât mai mic. Pentru producţia celor mai frumoase şi moderne gadgeturi, un tânăr chinez se trezeşte la 6 dimineaţa şi munceşte 13 ore pe zi, de cele mai multe ori 6 sau chiar 7 zile din 7. 
În timpul muncii, niciunul dintre ei nu poate să vorbească şi nu se pot uita unul la altul. De asemenea, sunt obligaţi să-şi lase telefoanele mobile la intrarea în fabrică.Majoritatea sunt tineri de la sate, ai căror părinţi sunt agricultori care şi-au trimis copiii la muncă, în speranţa că vor trimite bani acasă. 
În timpul liber, visează la o viaţă lipsită de griji şi sărăcie, iar în căminele în care sunt cazaţi se regăsesc tablouri care ilustrează ideea de iubire.  Pentru o galerie foto mai extinsă, click aici