Toţi turiştii care în luna iulie vor poposi la Pivniţele Rhein & CIE Azuga şi la Conacul Urlăţeanu (Urlaţi) pot beneficia de o ofertă specială din partea Cramelor Halewood: vinul lunii, oferit gratuit spre degustare, în cadrul programului zilnic de vizitare. Suplimentar, toti cei interesaţi să achiziţioneze produse din gama Byzantium beneficiază de un discount de 20% faţă de preţul afişat. “Acest nou concept lansat luna trecută a fost foarte bine primit de oaspeţi
Toţi turiştii care în luna iulie vor poposi la Pivniţele Rhein & CIE Azuga şi la Conacul Urlăţeanu (Urlaţi) pot beneficia de o ofertă specială din partea Cramelor Halewood: vinul lunii, oferit gratuit spre degustare, în cadrul programului zilnic de vizitare. Suplimentar, toti cei interesaţi să achiziţioneze produse din gama Byzantium beneficiază de un discount de 20% faţă de preţul afişat.
“Acest nou concept lansat luna trecută a fost foarte bine primit de oaspeţii noştri, astfel că ne-am hotărât să continuăm să le oferim vinuri de calitate spre degustare, precum şi multe surprize” ne-a declarat d-na Diana Binder, reprezentant Cramele Halewood.
Vinul lunii iulie este Byzantium Chardonnay, care face parte din gama Byzantium, lansată în 2003. Este un vin fructuos, cu arome de pepene galben şi grapefruit. Gama Byzantium este o gamă premium şi cuprinde vinuri de excepţie, albe şi roşii, fiind disponibile pe piaţă Blanc de Transylvanie, Sauvignon Blanc, Rosso di Valachia si Cabernet Sauvignon.
Tot în luna iulie, Cramele Halewood oferă turiştilor un cadou la fiecare sticlă de Gandia Castillo de Liria RESERVA achiziţionată. Gandia Wines a fost înfiinţată în 1885, în Valencia, de Vicente Gandia, iar din 2007, produsele sale sunt prezente pe piaţa românească prin intermediul Cramelor Halewood, unic importator şi distribuitor. Turiştii sunt aşteptaţi să işi ridice cadourile şi să savureze un vin de calitate, apreciat în peste 60 de ţări pentru raportul preţ calitate excelent.
Pivniţele Rhein & CIE Azuga, fondate în 1892, sunt considerate cea mai veche locaţie din ţară în care se produce fără întrerupere vinul spumant după metoda tradiţională (metoda Champenoise). În aprilie 2006, Cramele Halewood au primit calitatea de “Furnizor al Casei Majestăţii Sale Regelui Mihai I” pentru vinurile spumante.
Cramele Halewood au introdus Conacul Urlăţeanu în circuitul vitivinicol în aprilie 2000, fiind prima companie care a oferit turiştilor posibilitatea de a vizita o cramă funcţională, din dorinţa de a veni în întâmpinarea celor care vor să regăsească atmosfera autentică a unei vechi case boiereşti, care impresionează atât prin arhitectura proprie, cât şi prin frumuseţea domeniului pe care este situat.
Cu crame şi domenii viticole în zona Dealu Mare, la Sebes în zona viticolă a Podişului Transilvaniei şi in Podgoria Murfatlar, compania urmăreşte să valorifice atât potenţialul excepţional cât şi marea diversitate a României în domeniul vitivinicol.