Traficul bucureştean este unul dintre cele mai cumplite, iar şoferii îşi rezolvă diferendele, fie cu pistolul, fie folosind forţa fizică.
În Praga, un şofer de taxi înfuriat că proprietarul unui Mercedes-Benz a parcat neregulamentar, blocând strada, a ieşit din maşină să îi ceară socoteală acestuia.
Proprietarul  maşinii germane nu a stat prea mult pe gânduri şi a scos din maşină o spadă pe care a început să o agite ameninţător prin aer. La un moment dat, acesta a dat să plece, însă taximestristul a dat cu pumnul în portbagajul maşinii sale.
Şoferul, iritat de gestul taximetristului, a  coborât furios din maşină  şi l-a lovit cu spada în mână pe acesta din urmă, iar apoi i-a spart luneta maşinii.  
Acesta a plecat în trombă înainte ca poliţia să ajungă la locul faptei.
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/QoQGf0keKgw?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/QoQGf0keKgw?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>