Ina Negoiţă va fi responsabilă pentru elaborarea şi consolidarea strategiei de marketing a companiei, inclusiv în ceea ce priveşte analizarea şi diversificarea ofertei de produse şi servicii financiare. Ina are o experienţă de peste 20 de ani în marketing, pe parcursul cărora a ocupat mai multe poziţii de management în diverse companii multinaţionale.

Ina Negoiţă este licenţiată a Universităţii de Economie din Copenhaga şi deţine un titlu de MBA în Finanţe şi Matematică oferit de Copenhagen Business School.

Parte a grupului britanic International Personal Finance, Provident este prima instituţie financiară din România care oferă serviciul opţional de gestionare la domiciliu a creditului, prin intermediul căruia clienţii pot primi banii în 48 de ore chiar la ei acasă. Compania are acum peste 750 de angajaţi şi colaborează cu peste 3.900 de agenţi independenţi în peste 60 de oraşe din întreaga ţară.

În cei 6 ani de prezenţă pe piaţa locală, compania a investit în România peste 160 de milioane de euro, din care peste 600.000 de euro în programe de responsabilitate socială.
Sursa: Agerpres