Bucharest Skydiving Boogie este primul festival de parasutism din Romania adresatatat parasutistilor licentiati cat si amatorilor, celor care doresc sa incerce pentru prima data un salt cu parasuta de la 4.000 m.
Un salt cu parasuta costa 650 de lei (fara filmare), 875 de lei (cu filmare) si 950 de lei (filmare+poze). De asemenea, TNT Brothers ofera si acces la licentierea in parasutism prin intermediulunui curs AFF oferit de US Parachute Association care dureaza aproximativ douas aptamanisi costa 6.200 de lei.
Pasionati de parasutism si zbor de peste 15 ani, Dragos si Bogdan Boeru au deschis primul centru privat de de parasutism din apropierea capitalei: TNT Brothers.
In 2002, Bogdan si Dragos Boeru au inceput sa practice parasutismul la Aeroclubul Romaniei si, un an mai tarziu, experimentau acest sport in Franta si Spania… “Acolo am invatat cu adevarat cum se poate practica parasutismul la alt nivel.”,isi aminteste Bogdan Boeru.
In 2006, inspirati de cursurile si experientele practicate la cele mai inalte standarde in Europa, cei doi frati au hotarit sa isi infiinteze propriul centru privat de parasutim din Bucuresti si asociatia sportiva TNT Brothers prin care sa promoveze acest sport si in Romania.
Citeşte şi Cu capul în nori: sporturile extreme, între pasiune și business
Citeşte şi Cum să transformi săritul cu parașuta într-un business Citeşte şi SPORT EXTREM: Cât te costă să sari de la 4000 DE METRI