Timp de cinci zile, în perioada 10-14 noiembrie 2010, la cea de-a 15-a ediţie a INDAGRA – expoziţie dedicate echipamentelor şi produselor pentru agricultură, zootehnie şi industria alimentară, au expus 585 de firme.
„Cele două secţiuni ale expoziţiei, INDAGRA FOOD şi INDAGRA FARM, au fost vizitate  de 42.850 de persoane, specialişti în domeniul agriculturii, industriei alimentare şi zootehniei, dar şi public larg”, se arată într-un comunicat de presă al Romexpo.
Potrivit organizatorilor, peste 40% din firmele prezente la expoziţie au fost din străinătate. “Acest fapt arată că piaţa românească prezintă interes pentru partenerii din străinătate şi indică o creştere a oportunităţilor de afaceri în agricultură, zootehnie şi industria alimentară. Companiile străine prezente au provenit din 23 de ţări”, se arată în document.
Expoziţia a fost organizată sub patronajul Ministreului Agriculturii astfel încât proprietarii animalele prezente la târg au primit din partea ministrului Agriculturii, Valeriu Tabără, “Diploma de excelenţă” pentru înalta valoare genetică a animalelor prezentate, precum şi o plachetă.