Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixă, vinde în ultima vreme pe propria pagina web, televizoare, laptopuri şi  console de jocuri. Acestea nu sunt  parte a unor pachete de servicii, ci se vând la liber.

Internauţii care accesează pagina de web a Romtelecom pot cumpăra  MP3 playere Sony, laptopuri Fujitsu Siemens, televizoare Samsung, console de jocuri Nintendo Wii, multifuncţionale Epson şi hard discuri externe Seagate ca dintr-un magazin online, fără a încheia vreun contact cu operatorul.

„Aceste produse fac parte din stocurile de rezervă pe care le-am avut pentru promoţii anterioare. Când am achiziţionat echipamentele, am avut în vedere un stoc de rezervă cu 5-6% mai mare pentru a ne asigura că ne putem deservi în condiţii optime clienţii”, au declarat pentru capital.ro oficialii companiei.

Preţurile produselor sunt sub cele ale pieţei. Spre exemplu, o consola Wii se vinde cu 899 de lei, TVA inclus, în timp ce în cele mai populare magazine online eMag.ro şi PCFun.ro, aceasta se vinde cu  940 de lei. Produsele sunt livrate gratuit în toată ţara în maxim 5 zile lucrătoare, iar plata se efectuează la livrare, conform informaţiilor de pe site.