The Fanboy sau Fanaticul Apple este entuziasmat de orice găselniţă a companiei, deţine câte un exemplar din fiecare model de iPhone, este activ pe forumurile Apple, poartă tricouri cu logo-ul companiei şi dă vina pe AT&T pentru actualele probleme cu care se confruntă iPhone 4S, în curând şi pe Verizon, care va furniza terminalele începând din luna februarie.

The Unappreciative sau Superficialul a achiziţionat iPhone-ul în primul rând pentru că este la modă, sau la ofertă, atunci când şi-a prelungit contractul cu AT&T. Nu ştie să utilizeze un iPhone la adevărata sa valoare şi nu a cumpărat niciodată o aplicaţie, însă se plânge constant de faptul că terminalul are dimensiuni prea mari.

The Overuser sau Superutilizatorul foloseşte iPhone-ul la adevăratul său potenţial, ştie tot ce de e de ştiut despre acesta şi descarcă noi aplicaţii neîncetat, uneori chiar din plictiseală.

The Desk Job sau Corporatistul este utilizatorul care mai deţine şi un Blackberry pe lângă iPhone. Le ţine pe amândouă în permanenţă cu el şi foloseşte iPhone-ul în loc de iPod în unele circumstanţe – la sală, de pildă. Fanaticul Apple este deranjat de Corporatistul care nu are grija cuvenită faţă de acest gagdet.

Hackerul şi-a dezasamblat iPhone-ul din ziua în care l-a achiziţionat şi îl foloseşte în loc de telecomandă TV pentru propriul televizor sau, mai rău, pentru televizoarele vecinilor.

The Senior Citizen sau Vârstnicul a devenit posesor de iPhone din motive necunoscute, însă cert este că îl foloseşte numai pentru a vorbi la acesta şi este încă nefamiliarizat cu touchscreen-ul.

The Complainer sau Nemulţumitul este acela care se plânge de toate neajunsurile iPhone-ului şi pare constant hotărât să renunţe la acesta în favoarea unui Samsung Galaxy S2.