Compania Interex a anunţat deschiderea unui nou supermarket în Drobeta Turnu-Severin în urma unei investiţii de 1 milion de euro. Magazinul, al 13-lea din reţea, are aproximativ 2.000 de metri pătraţi.

Supermarketul este situat în incinta unui complex comercial în care se se vor mai deschide, în perioada următoare, un retailer de electrocasnice, o cafenea, un magazin de textile, o curăţătorie şi o farmacie. De asemenea, clienţii magazinului au la dispoziţie peste 120 de locuri de parcare.

CDE R Interex face parte din Groupement des Mousquetaires, care operează supermarketurile Intermarche, precum şi magazinele specializate Ecomarché, Netto, Bricomarché, Vêti, Roady şi Restaumarché. Cu aproximativ 4.000 puncte de vânzare în Europa şi o cifră de afaceri de 34,8 miliarde de euro în 2008, Groupement des Mousquetaires este unul drintre cei mai importanţi distribuitori en-gros de pe continent.

CDE R Interex a deschis primul său magazin din România în 2002, sub numele Interex. Reţeaua numără în prezent 12  magazine, care sunt situate în Ploieşti, Giurgiu, Târgu Jiu, Satu Mare, Râmnicu Valcea, Targovişte, Constanţa, Sibiu, Vaslui, Bîrlad, Târgu Mureş şi Alexandria. În 2008, compania a avut o cifră de afaceri de aproximativ 108 milioane de euro. CDE R Interex are peste 500 de angajaţi.