UPC Romania a marit viteza de acces la internet la 3 Mbps pentru clientii sai care au abonamentul Standard, informeaza un comunicat al companiei. Totodata, UPC a lansat doua abonamente noi.

Astfel, abonamentele mai ieftine Starter si Light, cu acces nelimitat si viteze de download de 768Kbps, respectiv 1,5 Mbps, au devenit produsele de baza din oferta de internet a companiei. Cele doua abonamente se adauga la abonamentele Standard (3 Mbps viteza de download, acces nelimitat) si Ultra (6 Mbps viteza de download, acces nelimitat), pe care compania le oferea deja clientilor.

Potrivit studiului IDG “Analyse the future”, ritmul de crestere a utilizarii serviciilor de internet din tara noastra va creste constant iar numarul conexiunilor in banda larga la internet va depasi pragul de 1 milion pana la sfarsitul anului 2010, numai pe segmentul rezidential.

 

UPC este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din Romania, cu peste 1.400.000 de clienti in peste 200 de orase. UPC Romania are, in prezent, 135.000 de clienti de internet.

 

Sursa: Capital