www.abstrakt.ro
Site al Abstrakt Impex SA din Bucuresti, care comercializeaza produse Canon, filme si accesorii foto. Se prezinta, cu date tehnice si imagini, produsele oferite. Exista o pagina cu multe noutati in domeniul produselor Canon. Nu exista nimic la rubrica „oferte speciale” la data consultarii site-ului (27.06.2001). Se prezinta date complete de contact ale firmei.

www.ack.ro
Site in romana si engleza al ACK SRL din Pascani care proiecteaza, produce, comercializeaza, monteaza si pune in functiune diverse instalatii din domeniul constructiilor. Contine o prezentare a firmei, aratand produsele si serviciile oferite, pe categorii. Exista posibilitatea descarcarii de documente si carti tehnice ale unor echipamente. Sunt listati cei mai importanti beneficiari ai produselor si serviciilor firmei, ca si colaboratorii in calitate de reprezentanti in Romania ai unor firme straine de echipamente.

www.artenter.ro
Site in romana si engleza al Art Enter din Bucuresti, care comercializeaza mobilier de birou directorial si operational produs in Romania, mobilier de birou importat din Spania, bucatarii si dormitoare. Cuprinde o prezentare a firmei si a produselor sale, pe categorii, cu multe fotografii. Produsele sunt infatisate in detaliu, pe componente, prin fotogafii interactive care subliniaza si avantajele produselor firmei. Aceasta poate face si propuneri de amenajare a spatiului ce urmeaza a fi mobilat. Sunt listati cei mai importanti clienti ai produselor de mobilier oferite de firma. Exista un formular de comanda si feed-back. Se prezinta si conditiile de livrare si garantie.

www.atentie.go.ro
Site cu administrator neprecizat, unde se primesc sesizari privind produse si servicii de proasta calitate, reclame mincinoase si firme rau-platnice. Site-ul isi propune sa fie locul in care sunt expuse astfel de produse si servicii, pentru a micsora numarul celor pacaliti. Se pot completa formulare e-mail pentru a trimite sesizari, dar nu este clar unde sunt acestea afisate.

www.beri.ro
Site al Internet Genesis Romania, care prezinta o lista a producatorilor de bere din Romania si o lista a distribuitorilor, pe judete. Ambele liste sunt incomplete. La rubrica „Stiati ca?” se prezinta scurte concluzii ale unor cercetari medicale privind avantajele consumului de bere.

https://bluemark.rdsnet.ro
Site al Mediafon din Bucuresti care prezinta oferta firmei in domeniul telefoniei mobile: o pagina cu lista de preturi a aparatelor si o alta pagina cu principalele date si fotografii ale diverselor modele de telefoane. Se indica locatiile mai multor magazine din Bucuresti.

https://confectia.go.ro
Site in romana si engleza al Confectia Ramnicu Sarat SA, care proiecteaza, fabrica si comercializeaza confectii si accesorii pentru imbracaminte. Prezinta date informative privind firma (date de identificare, sectorul si obiectul de activitate, codurile CAEN si sistemul de control al calitatii). Se infatiseaza, de asemenea, un scurt istoric al firmei, conducerea societatii cu date individuale de contact (telefoane si adrese e-mail). Exista o pagina cu fotografii si schite privind produsele firmei. O alta pagina cuprinde o scurta prezentare in franceza a ofertei firmei. Site-ul a fost actualizat in septembrie 2000.

www.diasoft.ro
Site de o pagina, care prezinta oferta unei firme neprecizate, constand in vanzarea unui program de contabilitate complet, cu licenta, manual de utilizare si factura si avand pretul de 3.4000.000 lei fara TVA, la data de 27.06.2001. Se subliniaza facilitatile programului si se arata ca firma asigura gratuit instruirea si instalarea operativa a softului la sediul cumparatorului.

www.dosetimpex.ro
Site in romana si engleza al Dosetimpex SRL din Timisoara, care ofera servicii complete de proiectare, executie, livrare de echipamente, garantie si postgarantie pentru instalatii de incalzire, climatizare, racire, ventilare industriala si distributia gazelor. Face o prezentare a firmei cu fotografii ale unor lucrari efectuate de ea, prezinta cei mai importanti clienti si lucrarile care au fost efectuate pentru acestia. Se indica pe scurt serviciile firmei si echipamentele de import pe care aceasta le comercializeaza.

www.ed-medicala.ro
Site al Editurii Medicale din Bucuresti. Prezinta in prima pagina istoricul editurii, unele carti cu fotografii si preturi. Exista un catalog al cartilor disponibile in editura, pe domenii si subdomenii. Se pot face sugestii printr-un formular de feed-back. Se prezinta date complete de contact, adresa si programul de functionare al librariei proprii din Bucuresti.

www.eniana.com
Site in engleza al Eniana (nu reiese clar daca este persoana juridica sau fizica), ce prezinta spre vanzare, cu fotografii, detalii si preturi exprimate in dolari SUA, lampi si vase Galle. Exista si o rubrica de arta noua. Site-ul ofera posibilitatea personificarii produselor comandate.

www.ieftin.go.ro
Site al SC Oderom Service SRL din Bucuresti, importator direct din SUA de produse electrice si electrocasnice, noi si second-hand. Prezinta tabele cu gama de produse oferita: denumire, descriere si pret. Se indica si localizarea firmei.

Pagina realizata de Internetravel SRL.
Versiunea pe Internet a acestui ghid se gaseste la adresa: www.Preturi.ro