Putem duce la bun sfarsit un proiect? Nu exista un raspuns simplu la aceasta intrebare. Studiind cursul de Management de proiect, vei putea anticipa multe dintre problemele intalnite si rezolvarea acestora va fi mai usoara.
Cand lucrezi in cadrul unei companii, auzi adesea de un proiect care si-a depasit costurile sau a fost in intarziere. Mai rau chiar, numeroase proiecte care au ajuns la final si-au lasat clientii si utilizatorii nemultumiti.
Pentru a evita aceste situatii, CODECS, in colaborare cu Open University, a initiat un curs destinat managerilor de proiect si membrilor echipelor de proiect din orice domeniu de activitate. Cursantii pot proveni din domeniile: servicii, industrie, constructii, transporturi, telecomunicatii, administratie publica, organizatii nonprofit, proiecte Phare si ale Bancii Mondiale etc.
MZT865 nu necesita cunostinte speciale, dar o experienta practica in munca de proiect este utila. Pe parcursul derularii cursului, participantii trebuie sa aplice conceptele cursului in cadrul unui proiect cu care sunt familiarizati.
Cursul este recunoscut ca oferind o pregatire valida de manager de proiect de catre „Association for Project Management” din Marea Britanie si Asociatia „Project Management Romania”, ambele afiliate la „International Project Management Association” cu sediul in Elvetia.
Programul are un pronuntat caracter interactiv: cursantii participa la ateliere de lucru si analizeaza studii de caz, prin acestea urmarindu-se stimularea creativitatii lor.
Programul de curs este flexibil: cursantii nu-si intrerup activitatea profesionala, ei pot studia in timpul liber, sistemul educational la distanta imbinand armonios studiul individual cu asistenta tutorilor si lucrul in echipa.
Cursul se desfasoara in limba romana, timp de sase luni, in perioada mai-octombrie si cuprinde sapte module: Initierea proiectului; Risc, estimari necesare si contracte; Planificarea; Formarea si conducerea echipei de proiect; Executia proiectului/Managementul configuratiei; Metode standard.
Cursul se finalizeaza printr-un examen scris. Taxa de curs, fara TVA si fara costul scolii Rezidentiale, este de 820 euro. Cei interesati se pot inscrie pana la data de 18 aprilie. Informatii suplimentare obtineti de la CODECS, la telefon 021/252.51.82/3/4, marketing@codecs.ro, www.codecs.ro.