"Este vorba de o investiţie majoră pentru România, la ora asta sunt pe finalizare discuţiile. Vor fi create spre 5.000 de locuri de muncă, în etape de patru-cinci ani. Există şi celelalte investiţii pe care le-am enumerat, Battistero şi alţii. Din păcate resursa de pământ este mică", a declarat Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, citat de citynews.ro Potrivit lui Uioreanu, negocierile cu respectivul investitor, pe care nu-l divulga deocamdată, au început în urmă cu patru luni. Baza de producţie se va întinde pe 40 de hectare din Parcul Tetarom III din Jucu.
După închiderea fabricii Nokia, au fost vehiculate mai multe companii de renume gata să ia locul finlandezilor. Printre aceştia se număra  Huawei, Dell, Samsung, Ericsson, IBM şi Bosch.

Andreea Paul Vass, fostul consilier personal al premierului Emil Boc, declara pe atunci că  21 de companii străine sunt interesate să deschidă fabrici în România. Investiţiile sunt în valoare de un miliard de euro şi ar putea crea 8.000 de locuri de muncă.