Doi investitori români vor lansa la finele acestei săptămâni un club în centrul vechi al Capitalei, pe strada Lipscani, în urma unei investiţii de 175.000 de euro.

Acţionarii clubului, care au vrut să rămână anonimi, au o experienţă de 9 ani în acest domeniu iar printre locaţiile deschise de aceştia se mai numără şi Yellow Bar, Luna Club, Tunnel Club sau Bistro Philippe.

Clubul The Vault este gândit ca un spaţiu deschis de socializare, având un target de vârstă între 26 şi 40 de ani, potrivit oficialilor locaţiei. „Muzica este elementul principal în alcătuirea atmosferei. Hituri anilor ’80 şi ’90 sunt piesele de rezistenţă”, au mai declarat aceştia.

În ceea ce priveşte locaţia aleasă pentru deschiderea clubului, reprezentanţii acestuia au declarat pentru capital.ro că potenţialul mare de clienţi şi perspectivele de dezvoltare a zonei turistice au fost un factor important de decizie. „În plus, Bucureştiul are nevoie de o zonă reprezentativă pentru turişti şi entertainment, iar această zonă, cu siguranţă, va fi Centrul Istoric”, au mai spus aceştia.