Om Shanti Spa & Wellness a inaugurat astazi prima faza a unui centru SPA de lux in zona Satului Francez din Capitala, in urma unei investitii de 200.000 de euro.

„Am decis sa deschidem un centru SPA in februarie 2008, dupa care au urmat cateva luni in care am prospectat piata. Nu am vrut sa deschidem doar un simplu centru SPA, ci unul de exceptie, si in acest sens am facut studii in tara si in afara granitelor. In luna august am demarat practic afacerea”, a declarat Marian Carasava, Managing Partner al Om Shanti.

Investitia in prima faza a centrului se ridica la 200.000 de euro, fiind asiguarata din surse proprii. Aceasta urmeaza sa fie amortizata in urmatorii 3 ani.

Cea de-a doua faza a Om Shanti Spa & Wellness ar putea fi gata pana la finele anului in curs si urmeaza sa atraga o noua investitie, de 100.000 de euro.

„In acest moment SPA-ul are o suprafata de 300 de metri patrati, insa extinderea il va aduce la 380 de metri patrati. Pe langa aceasta, a doua faza va insemna si cresterea a numarului de terapii si de aparate”, a mai spus Mihai Carasava.

In ceea ce priveste afacerile estimate pentru primul an de functionare, oficialul Om Shanti Spa & Wellness a0-28344-omshanti_20090226_09.jpg preconizat ca cifra de afaceri va ajunge la 300.000 de euro.

„Om Shanti se adreseaza persoanelor cu venituri medii spre mari care au o educatie minima privind sanatatea personala si necesitatea de relaxare”, a mai spus Mihai Carasava.

Acesta a mai precizat ca isi propune dezvoltarea afacerii in special pe segmentul de SPA, segment care nu este bine abordat pe piata din Romania. „Mai mult, piata locala de servicii wellness si SPA este o piata aflata inca la inceput”, a mai afirmat Carasava.

Prima faza a centrului, inaugurata astazi, se intinde pe doua etaje si terasa si are doua componente: spa si wellness.

Zona wellness are 4 sectoare: camera de tratamente faciale, camera dedicata serviciilor de Sliming & Toning, manichiura si pedichiura, SPA Boutique si receptie.

Zona SPA este formata din camera de tratamente pentru cuplu, camera pentru terapii prin presopunctura si sectiunea de hidroterapie.