”Suma a fost investită în renovarea şi amenajarea spaţiului, în angajaţi şi în produse”, spune Nicoleta Ilie, managerul LETT’S 35. Potrivit acesteia, localul este unul cu o imagine exclusivistă, specific bucătăriei mediteraneene, cu multe preparate din carne, în special, din peşte şi fructe de mare.
Capacitatea noului restaurant este de până la 100 de locuri. Conceptul amenajării este unul minimalist şi radical chic, susţinut de configuraţia spaţiului, înconjurat de o terasă acoperită, ce va fi folosită şi pe perioada iernii cu încălzitoare.
Investiție de 320.000 euro într-un nou restaurant
18 decembrie 2012, 11:25
Ultima modificare în 18 decembrie 2012, 13:25
YU-KA-NYS Alternative a inaugurat recent, în zona Dorobanţi a Capitalei, LETT’S 35, un restaurant cu specific italienesc, în urma unei investiţii de peste 320.000 de euro.
Etichete: restaurant
Publicat in categoriile: Știri din Business
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: Știri din Business
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook
- Black Friday de nota 8. Câți români au făcut cumpărături în ”Vinerea neagră”
- Noua terapie care promite să te facă mai deştept
- A început construcţia celui de-al optulea Hotel de Gheaţă
- 6 mil. euro venituri pentru Hidroelectrica din reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră
- Alum Tulcea a investit 10 mil. dolari pentru modernizarea haldei de şlam
- Din 2013, cadourile de 100 de lei sunt scutite de plata TVA
- MedLife, creștere de 20% a veniturilor în 2012
- Afacere românească cu GPS-ul fixat pe profit
- Takko Fashion deschide 10 magazine în 2013
- Nielsen folosește (mai nou) smartphone-urile pentru colectarea datelor