Doi investitori români au inaugurat un restaurant cu specific turcesc în centrul vechi al Bucureştiului, în urma unei investiţii de 400.000 de euro. Având un spaţiu de 160 de metri patrati, împărţiti pe două nivele, restaurantul Divan poate găzdui până la 110 persoane. Clienţii pot găsi aici mancăruri tradiţionale turceşti dar şi ingrediente moderne, ceai şi cafea turcească alături de cocktailuri cosmopolite. Investiţia in local s-a ridicat la peste 400.000 de eu
Doi investitori români au inaugurat un restaurant cu specific turcesc în centrul vechi al Bucureştiului, în urma unei investiţii de 400.000 de euro.
Având un spaţiu de 160 de metri patrati, împărţiti pe două nivele, restaurantul Divan poate găzdui până la 110 persoane. Clienţii pot găsi aici mancăruri tradiţionale turceşti dar şi ingrediente moderne, ceai şi cafea turcească alături de cocktailuri cosmopolite.
Investiţia in local s-a ridicat la peste 400.000 de euro, majoritatea elementelor de design interior fiind făcute la comanda, un exemplu fiind cele 60 de platouri de cupru folosite pentru servire care sunt lucrate manual în Urfa.
Proprietarii, Andrei Iusut şi Adina Ceadar, au ca planuri de viitor extinderea business-ului la nivel de lanţ în Bucureşti şi în alte oraşe ale ţării şi introducerea serviciului de livrare la domiciliu.