Oferta a fost suprasubscrisă consistent pe toate cele trei tranşe. Tranşa de retail cu subscrieri de până la 1000 de acţiuni a fost subscrisă 347%, în timp ce tranşa de retail cu subscrieri de peste 1000 de acţiuni a fost subscrisă 257%.  Per total, investitorii de retail au subscris 299% din acţiunile oferite acestora. Tranşa investitorilor instituţionali a fost suprasubscrisă semnificativ, la preţuri deasupra limitei minime a intervalului de preţ în care se puteau face subscrieri, ce a fost 171 – 230 lei pe acţiune.
Astfel, preţul de ofertă, determinat conform algoritmului descris în prospect, este de 179 lei pe acţiune.  Investitorii de retail din tranşa mică, care au subscris în primele 4 zile de oferta, vor plăti un preţ de 170,05 lei pe acţiune, reprezentând un discount de 5% din preţul de ofertă, în timp ce investitorii de retail din tranşa mică care au subscris începând cu a 5-a zi de ofertă, vor plati 173,63 lei pe acţiune, reprezentând un discount de 3% din preţul de ofertă. Investitorii instituţionali şi cei din tranşa mare de retail vor plăti, conform mecanismului descris în prospectul de emisiune, preţul de ofertă, respectiv 179 lei pe acţiune.
Dana Mirela Ionescu, Preşedinte şi Director General Raiffeisen Capital & Investment, Lead Manager al Ofertei şi Joint Bookrunner, a declarat „Prin această ofertă, Guvernul a transmis un mesaj puternic investitorilor locali și străini că investițiile în companiile româneşti de stat pot fi atractive. Acesta este cel mai bun mod de a reaprinde interesul investitorilor şi a revitaliza programul de privatizări și poate deschide calea pentru viitoare oferte de succes. Cu fiecare ofertă intermediată de noi ne-am apropiat mai mult de practica internaţională şi cred că aceasta se reflectă în succesul acestora. Condiţiile de piaţă nu sunt tocmai uşoare acum şi consider că experienţa noastră caştigată în oferte publice, atât pe piaţa locală, cât şi pe pieţele internaţionale, precum şi diversitatea clienţilor noştri instituţionali au fost decisive în această ofertă.”
Ioan Rusu, Director General Transgaz, a declarat: “Transgaz este una dintre cele mai valoroase companii deținute de statul român și această ofertă publică secundară aduce în atenția investitorilor perspectivele viitoare ale Companiei. Transgaz este o companie stabilă și profitabilă care, în ultima perioadă, a înregistrat an de an o creștere a profitului, iar investitorii înteleg potențialul companiei într-o piață în care gazele naturale și infrastructura de transport a acestora sunt critice pentru sănătatea și securitatea mediului economic în ansamblul său”.
Narcisa Oprea, Partener, Schoenherr România, a declarat: “Elementele de noutate aduse de oferta secundară Transgaz, menite să apropie structura acesteia de standardele și practicile internaționale, ne-au adus provocări profesionale noi față de rolul clasic al avocaților într-un astfel de proiect. Între elementele de noutate se numără metoda de determinare a prețului, metoda de alocare, posibilitatea de realocare între tranșe, structurarea tranșelor. Ne bucurăm că efortul investit în promovarea și implementarea elementelor de noutate atât de consultanții legali, cât și de membrii Sindicatului de Intermediere a fost recompensat de interesul crescut al investitorilor față de oferta secundară Transgaz.”
Rareș Nilaș,  Director General, BT Securities S.A., a menționat: “Oferta secundară Transgaz este una dintre cele mai importante oferte derulate în România în ultimii ani. Tocmai de aceea oferta secundară Transgaz are o importanţă crucială pentru statul român, pentru companie, dar și pentru piața de capital, în ansamblu, și ca atare considerăm că, prin configurarea ofertei, aceasta răspunde intereselor statului român, ale emitentului și, nu în ultimul rând, ale investitorilor.”