“Ne face placere să vă anunţăm că iPhone 4S este disponibil la Cosmote prin precomandă la un preţ începând de la 799 lei (TVA inclus)/183 euro (TVA inclus), pentru planul tarifar Cosmote Adventure pe 2 ani”, se arată în comunicatul operatorului.
Pentru 48,36 euro (TVA inclus) pe lună, planul tarifar Cosmote Adventure oferă 440 minute naţionale, 2.000 de minute în reţea, 2.000 de SMS-uri in retea, 2.000 de MMS-uri în reţea şi 2,5 GB trafic de date inclus.
iPhone 4S este terminalul de vârf al momentului din gama iPhone, dotat cu specificaţii revolutionare, ce includ noul processor dual-core Apple A5, ce asigură o performanţă de top şi grafică excelentă, o cameră complet schimbată, cu posibilităţi optice avansate şi înregistrare video integrală HD la o rezoluţie de 1080p.

Lansarea iPhone 4S aduce şi noul iOS5, cel mai avansat sistem de operare din lume, cu peste 200 de noi specificaţii. De asemenea iPhone 4S dispune de iCloud, un revoluţionar set de servicii gratuite bazate pe tehnologia Cloud, compatibil cu iPhone, iPad, iPod Touch, Mac sau PC, ce stochează automat, wireless, conţinutul propriu şi îl face disponibil pe toate dispozitivele utilizatorilor.