IT&S, companie cu peste 14 ani vechime, ce activează în industria de IT&C ca importator şi distribuitor al unor mărci clasa A pe categoriile Copy & Print, Document Management & IT Solutions şi Imaging & Multimedia, devine importator direct Fujitsu-Siemens Computers.

Cu această ocazie, oficialii IT&S anunţă că vor importa şi distribui direct pe piaţa din România gama completă de produse.

Compania IT&S a realizat în 2007 o cifră de afaceri de 24 milioane euro, ceea ce reprezintă o creştere de 71% faţă de anul anterior.
Ţinând cont de previziunile pentru 2008 şi anume că piaţa de hardware, software şi produse connexe va depăşi 1,3 milliarde euro oficialii companiei anunţă creşterea obiectivului de 30 de milioane dat publicităţii acum doi ani la o cifră de afaceri de peste 35 de milioane de Euro.

Pe piaţa de IT din România, Fujitsu Siemens Computers este numarul 1 in topul vânzărilor de notebook-uri & Desktop-uri cu o cotă de piaţă de 10.3% şi o creştere de 125.2% şi nr. 1 pentru al 3-lea an consecutiv pe segmentul notebook-uri. 

Data: 5 februarie 2008

Sursa: IT&S