IT&S, importator si distribuitor de produse IT, a devenit distribuitor autorizat al companiei Dell dupa o perioada de parteneriat, si va distribui direct toata gama de produse a producatorului IT american, arata un comunicat al companiei.

“Dupa o perioada in care IT&S s-a dovedit a fi unul dintre partenerii importanti ai companiei Dell in Romania, cu o cota de piata de 16.5% pe partea de nootebook-uri, anul 2007 ne-a permis consolidarea relatiilor comerciale cu acest producator si posibilitatea de a obtine cresteri importante pe toate categoriile de produse marca Dell.”, declara Dana Iorga Chief Operating Officer, IT&S.   

Avem convingerea ca IT&S va contribui substantial la cresterea vanzarilor de echipamente Dell in Romania”, a declarat Dragos Mateescu, Dell Country Manager Romania.  

IT&S a realizat in 2006 vanzari duble fata de 2005 si a inregistat venituri de 14 milioane de euro, iar pentru 2007 isi propune o crestere similara si venituri de 20 de milioane de euro, mai precizeaza comunicatul. 

Compania Dell este lider este unul dintre principalii producatori de computere si solutii (PC-uri si nootebook-uri, servere si solutii de stocare a datelor) cu un venit net estimat de 55,9 miliarde dolari pe 2006.  

IT&S activeaza in industria IT&C ca importator si distribuitor de produse Canon, Nec, Yamaha, Dell si Fujitsu – Siemens din categoriile Copy & Print, Document Management & IT Solutions si Imaging & Multimedia. IT&S are peste 3000 de distribuitori, si este  reprezentata in toate orasele din Romania cu peste 50.000 de locuitori. 

Sursa: Capital 22 Ianuarie 2007