Iulius Group a inagurat un nou mall in nordul Romaniei, IuliusMall Suceava, in urma unei investitii de 60 milioane de euro. Acesta este cel de-al patrulea oras in care Iulius Group a finalizat un astfel de proiect, dupa Iasi, Timisoara si Cluj.

IuliusMall Suceava are o suprafata construita de 132.000 de meti patrati si o suprafata inchiriabila de 50.000 de metri patrati. Mallul dispune de 1.300 de locuri de parcare si de o sala de bowling, un spatiu de joaca pentru copii, primul sport-pub din Suceava, un teren de fotbal, patinoar in aer liber, cat si un cinematograf Cinema City. De asemenea, IuliusMall Suceava va dispune si de peste 100 de magazine, 12 restaurante cu o capacitate totala de 1.200 de locuri, un hipermarket Auchan si un magazine Bricostore.

Pentru primul an de functionare, reprezentantii Iulius Group se asteapta la un trafic de peste 7 milioane de vizitatori anual, nu doar din Suvceava ci si din Targu Neamţ, Falticeni, Botosani, Campulung Moldovenesc, Gura Humorului, Vatra Dornei, Radauti, Dorohoi si celelalte localitati invecinat.

“Iulius Mall Suceava se bucura de avantajul experientei acumulate in cei 8 ani de cand suntem prezenti pe piata retailerilor de mari dimensiuni, perioada in care ne-am extins treptat la Timisoara, la Cluj si acum revenim aproape de casa, la Suceava. Estimam ca in primul an de functionare, peste 7 milioane de cumparatori vor veni la IuliusMall Suceava pentru a trai adevarata experienta de shopping si entertainment”, a declarat Iulian Dascalu, Presedinte al Iulius Group.

SC Iulius Group SRL a fost infiintata in 1991 de catre Iulian Dascalu. In prezent, compania detine alte trei mall-uri in Iasi, Timisoara si Cluj. Compania are in desfasurare lucrarile ansamblelor rezidentiale Saphir de la Timisoara si Palas din Iasi.