James R. De Piante, Wayne F. Abba, Chris Kindermans si Alexandre Rodrigues se afla printre vorbitorii celei de a cincea editii a „Project Management Forum” organizata pe 4 si 5 noiembrie de catre Codecs si PMI Romania Chapter.

Experti de talie mondiala si consultanti internationali vor impartasi din „lectiile invatate” pe parcursul implementarii unor „mega-proiecte”. Mai mult decat in anii precedenti, va exista o abordare orientata pe tehnici si abilitati implementate eficient in proiecte de succes si se vor dezbate studii de caz din domenii variate si se vor testa noi instrumente de planificare si monitorizare a proiectelor.

 James R. (Jim) De Piante, PMP, Executive Project Manager, IBM Corporation o sa vorbeasca despre „Project Management” iar Wayne F. Abba, Abba Consulting despre „Transformarea Guvernamentala prin Metoda Valorii Dobandite”.

 Kindermans, PMP, Managing Partner Blue 5  va sustine o prezentare despre „Multi Project Management” in timp ce Alexandre Rodrigues, CEng. Ph.D. Prof. PMP, PMO Consulting International va explica ce este „Dynamic Risk Management”.

Costul participarii la conferinta pentru o persoana variaza intre 390 si 1.100 de RON si este valabil pana pe 3 noiembrie, studentii beneficiind de o reducere de 50% .

Afla mai multe despre Project Management Forum