Cu peste două milioane de precomenzi şi disponibil, în curând, în peste 70 de ţări, Samsung Jet este terminalul cu cea mai mare viteză de extindere din istoria companiei sud-coreene.

Compania Samsung, unul dintre liderii pieţei de telefonie mobilă, a anunţat, astăzi, faptul că Jet, telefonul mobil „smarter than a smartphone”, a atins cea mai rapidă expansiune de pe piaţă din istoria telefoanelor mobile ale firmei sud-coreene.

Din momentul în care Samsung Jet a fost dezvăluit în cadrul spectaculoaselor lansări globale din Londra, Dubai şi Singapore, pe 15 iunie 2009, telefonul a fost lansat activ pe pieţele globale, devenind disponibil pentru comercializare în peste 70 de ţări până la sfârşitul lui iulie. Samsung Jet a atins, de asemenea, un nou record al precomenzilor, cu un număr de două milioane de unităţi.

„Sunt foarte mulţumit pentru că Samsung Jet este foarte bine primit pe piaţă şi are cea mai mare viteză de extindere de până acum. Mulţumită unei anticipări puternice şi cererii de la operatori şi utilizatorii finali, Samsung Jet va deveni un alt telefon mobil de bază în istoria Samsung”, a declarat JK Shin, Head of Mobile Communications Division, Samsung Electronics.