Directorul general al Aviva România, Shah Rouf, va părăsi compania la mijlocul lunii februarie, urmând să preia conducerea subsidiarei grupului britanic din Sri Lanka, astfel că postul de director general a devenit vacant.

„Aviva Europa este în căutarea unui nou drector general pentru Aviva România, iar în acest răstimp Janos Bartok, ca membru al consiliului de administraţie atât al companiei de asigurări de viaţă, cât şi al celei pensii şi manager regional, va asigura interimatul”, se arată într-un comunicat al Aviva România preluat de Mediafax.

„Deşi foarte nerăbdător să merg mai departe, spre o nouă oportunitate, sunt trist că trebuie să mă despart de partenerii mei de business, colegii şi prietenii mei din România. Adevărul este că mi-e foarte greu să mă despart de ei”, a declarat Shah Rouf, care a preluat funcţia de director general al Aviva România în urmă cu trei ani.

El a adăugat că, în ciuda condiţiilor economice nefavorabile, nu există nicio îndoială că România este unul dintre motoarele de dezvoltare viitoare ale Europei. „În acest context, Aviva Europa va continua să investească în creşterea operaţiunilor Aviva din România”, a mai spus şeful Aviva România.

Asigurătorul britanic Aviva este prezent pe piaţa românească din anul 2000, prin Aviva Asigurări de Viaţă, Aviva Fond de Pensii, care activează pe piaţa fondurilor de pensii private obligatorii (Pilonul II), şi Aviva Investors România (fosta Certinvest), societate de administrare a activelor, achiziţionată în septembrie 2007.

SURSA: Mediafax