Economica.net a făcut o listă cu locurile de muncă din România pentru care se angajează în această perioadă şi oferă şi 1000 de euro lunar.
Firma Web Business SRL din Iaşi caută în această perioadă doi oameni care să performeze pe postul de Php Web Developer & Android – Iphone Developer. Dacă ai cunoştinţe în următoarele zone de expertiză: (x)Html, CSS, Php 5.x, Mysql 5.x, Javascript, Ajax, Android dev, iPhone dev, jQuery, Smarty, Zend, DAO, MVC, atunci ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post. Angajatorii promit să îţi ofere salariu lunar de 1000 de euro, program flexibil şi mediu de lucru relaxat.
Citeşte şi Când se deschide şi cum arată Hotel Cişmigiu. GALERIE FOTO
Firma TechLab Five din Râmnicu Vâlcea caută în această perioadă doi oameni care să performeze ca PHP senior developer. Candidaţii potriviţi pentru aceste posturi au experienţă în framework-uri şi tool-uri PHP: symfony, CakePHP, Zend Framework, au experienţă de lucru cu framework-uri JavaScript: Prototype, jQuery şi mai au şi cunoştinţe mySQL. Funcţie de cunoştinţele candidaţilor, ei vor fi remuneraţi cu salarii nete lunare între 1000 de euro şi 1500 de euro, potrivit anunţului de recrutare pe care-l găsiţi aici. Candidaţii selectaţi pentru aceste post vor primi primă de relocare în Râmnicu Vâlcea şi bonusuri de performanţă. Vezi pe economica.net lista completă a locurilor de muncă pentru care se angajează în această perioadă şi oferă şi 1000 de euro lunar