https://gamespotter.com
Poate cel mai bun punct de plecare in prezentarea celor mai bune site-uri de jocuri este un motor de cautare a jocurilor. Dupa parerea noastra, cel mai bun motor de cautare poate fi gasit la adresa https://gamespotter.com, unde sunt listate o multime de legaturi catre toate tipurile de jocuri posibile, incepand de la cele tip puzzle, pana la cele de actiune sau de strategie. Site-ul dispune in afara „link-urilor” si de o facilitate proprie de cautare a jocurilor.

www.electricgames.com
Un alt site ce pune la dispozitie un motor de cautare a jocurilor este www.electricgames.com.
Acesta este o buna combinatie intre un motor de cautare, o colectie impresionanta de legaturi catre alte site-uri de jocuri. Usor de accesat si navigat prin el.

www.avault.com
Revista on-line de jocuri, ce ofera o multime de informatii, recomandari, trucuri si link-uri despre si catre jocurile pe computer.

www.gamespy.com
Recenzii si articole despre jocuri de calculator. Sectiune de chat si o multime de legaturi catre diverse jocuri. „Galerie” cu peste 150 de jocuri ce pot fi descarcate gratis.

www.gameplay.com
Un design extrem de atractiv face ca acest site sa fie unul dintre cele mai vizitate din lume de catre cei pasionati de jocurile de calculator. Site-ul ofera si o multime de articole pe teme de jocuri de calculator. Are sectiune de jocuri on-line, precum si un magazin on-line de unde pot fi achizitionate o multime de alte produse de gen. Actualizat zilnic.

www.gamesweek.com
Site ce prezinta foarte multe jocuri noi sau care vor apare in curand. Recomandat celor care vor sa fie la curent cu ultimele noutati din domeniu.