JW Marriott Bucharest Grand Hotel si LA Entertainment Intl. organizeaza pe 3 iulie Gala Charity Dinner, unul dintre cele mai importante evenimente umanitare ale anului, Jose Carreras fiind oaspete de onoare. Gala Charity Dinner este organizata in beneficiul United Way Romania. Actiunea isi propune sa motiveze companiile pentru strangerea de fonduri in favoarea persoanelor defavorizate.

 

Motivatia organizatorilor acestui eveniment este aceea ca, pe masura ce economia se dezvolta, si odata cu ea si puterea si influenta promotorilor ei, nu trebuie ignorata responsabilitatea de a face societatea un loc mai bun pentru toi cetatenii ei. In fiecare an, companiile devin tot mai implicate in programele de responsabilitate sociala, ca investitie in valoarea de brand si asigurarea continuitatii in viitor. United Way Romania este o organizatie romaneasca de caritate, acreditata de cartierul general al United Way International, care desfasoara programe de ajutorare a grupurilor defavorizate.

 

Pe langa activitatea muzicala impresionanta, Jose Carreras a participat la mai multe gale umanitare si este fondatorul Fundatiei Internationale impotriva Leucemiei, organizatie ce ofera ajutor financiar cercetarilor din acest domeniu si inregistrarea donatorilor de maduva.

 

Sursa: Capital 20 Iunie 2007