Kaspersky Lab România a lansat noua versiune a site-ului kaspersky.ro, care include un magazin online propriu, de unde pot fi achiziţionate produse pentru segmentele consumer şi business.

Site-ul conţine informaţii complete despre produsele destinate utilizatorilor individuali, cât şi business, precum şi o secţiune specială cu rol de educare, în care se regăsesc sfaturi privind securizarea computerului personal, a reţelei şi a mediului de lucru online.

„Schimbarea portofoliului de produse pentru utilizatorii individuali a însemnat şi lansarea unui nou site cu secţiune dedicată de magazin online, care estimăm că va genera aproximativ 5% din totalul vânzărilor în 2010”, spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România & Bulgaria.

Noul site Kaspersky Lab include secţiunea de Suport reproiectată. Utilizatorii care au identificat un fişier infectat şi vor să-l verifice, sau vor să raporteze un rezultat fals-pozitiv, pot trimite informaţiile cu opţiunea „Trimitere solicitare către Virus Lab”. De asemenea, a doua parte a secţiunii Suport, numită „Ajutor imediat”, include utilitare speciale pentru dezinfecţie şi alte probleme, care pot fi descărcate atât de utilizatori, cât şi de administratorii de reţea.

Magazinul online foloseşte platforma eCommerce dezvoltată de Avangate, divizie a GECAD ePayment International.

SURSA: Kaspersky

DETALII:
Citeşte şi Kaspersky vizează 20-25% din piaţa locală de software de securitate