Societatea de servicii de investiţii financiare KD Capital Management S.A., membră a KD GROUP, anunţă împlinirea unui an de activitate la Bursa de Valori Bucureşti şi infiinţarea primului Punct Financiar din reţeaua proprie.

KD Capital Management anunţă deschiderea oficială a primului Punct Financiar din reţeaua de distribuţie pe care doreşte să o dezvolte în ţară. Prin această reţea, KD Capital Management intenţionează să creeze, pe de-o parte, oportunităţi de familiarizare a publicului cu piaţa de capital, iar pe de altă parte, să le faciliteze potenţialilor clienţi accesul la produse financiare precum conturile bursiere administrate şi/sau fondurile de investiţii. În perioada 2006-2007 compania s-a impus ca un participant activ şi serios pe piaţa de capital, ajungând pe locul 37 în topul intermediarilor de la BVB, plecând de pe poziţia 72.

Principalul produs oferit publicului investitor chiar şi celor fără experienţă pe piaţa de capital, Private Wealth Management (administrarea conturilor individuale) a cunoscut un real succes, compania având peste 2 milioane de euro active administrate şi aproape 200 de clienţi.

În perioada următoare KD Capital Management îşi propune să continue activitatea de susţinere a pieţei de capital româneşti prin derularea a două proiecte importante de listare a unor noi societăţi la BVB.

 

Sursa: Capital 21 Mai 2007