KIWI Finance a atins, în perioada ianuarie-aprilie 2008, pragul de 66 milioane de euro în ceea ce priveşte volumul total de credite intermediate.

Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, rezultatele actuale presupun o creştere cu 228,5% a volumului de credite intermediate.

Referitor la creditele cu ipotecă, Kiwi Finance a înregistrat vânzări de peste 30 milioane de euro, ceea ce reprezintă un total de 45,5% din vânzări. Mai mult, compania a anunţat o creştere de 100% a valorii creditului mediu .

Conform acestor rezultate, dacă volumul vânzării de credite către companii şi persoane fizice se menţine într-un ritm constant, se poate estima că obiectivele KIWI Finance pentru anul 2008 vor fi îndeplinite şi chiar depăşite.

Kiwi Finance a fost înfiinţată la sfârşitul anului 2003 sub numele de Gemini Capital Consult. Activitatea Kiwi Finance se concentrează pe trei direcţii de business: consultanţă credite pentru persoane fizice, consultanţă credite pentru persoane juridice şi consultanţă juridică. Kiwi Finance deţine 9 sucursale în România (Bucureşti, Timişoara, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Câmpina, Slatina) şi o sucursală la Madrid.

De la înfiinţare, în 2003, şi până în prezent, KIWI Finance a intermediat credite în valoare de peste 330 de milioane de Euro. Pentru 2008, compania estimează un volum de 300 de milioane de Euro credite intermediate.

Data: 22 mai 2008

Sursa: KIWI Finance