Operatorul aerian va reinnoi si va extinde, in urmatoarele trei luni, gama de programe personale de divertisment disponibile in timpul zborului la bordul avioanelor din flota sa, informeaza un comunicat KLM.  

Astfel, pasagerii vor putea folosi gratuit functia de text/e-mail a sistemului de divertisment al avioanelor in August, Septembrie si Octombrie. 

Incepand cu luna septembrie, gama de programe audio si video va fi extinsa si va cuprinde o mare varietate de filme, jocuri, seriale cunoscute si documentare noi. De asemenea, vor fi disponibile noi categorii de muzica si mai multe CD-uri. Totodata, KLM  va introduce patru programe noi: lectii de limbi straine, carti audio, informatii generale despre zbor si un program business. 

Prin lectiile de limbi straine, pasagerii vor avea acces la cursuri de incepatori pentru 23 de limbi. Cursurile vor fi prezentate in format audio-vizual. 

“Biblioteca audio” se va deschide in Septembrie cu trei carti in limba engleza si va fi apoi marita treptat. 

Programul “Despre zborul dumneavoastra” le va oferi pasagerilor informatii audio-vizuale cu privire la toate aspectele zborului, iar programul de business B-Wise va fi adresat in special persoanelor care calatoresc in scop de afaceri, oferind informatii despre lumea complexa a afacerilor mondiale. Programul cuprinde si informatii despre obiceiuri culturale si de afaceri si forme de protocol din diverse tari.

 

Sursa: Capital