“Noua interfaţă, care este mult superioară celei vechi, este adaptată la nevoile curente ale utilizatorilor de Internet și este disponibilă şi pe browserele mobile – atât iOS cât şi Android. Schimbarea interfeței face parte din procesul derulat la nivel mondial de transformare a website-urilor Konica Minolta locale, în scopul de a oferi vizitatorilor o experienţă de navigare mai bogată şi mai plăcută, ” spune Helmut Ignat, General Manager Konica Minolta Business Solutions România.

Meniul este clar structurat şi oferă acces imediat la informaţii detaliate atât despre produsele, soluţiile şi serviciile oferite de Konica Minolta în România, cu prezentări dinamice multimedia, cât şi despre companie şi domeniile de afaceri, datele de contact ale filialelor, centrelor de service şi partenerilor din întreaga ţară.

O secţiune importantă a site-ului o reprezintă suportul on-line oferit partenerilor şi clienţilor, secţiune care cuprinde posibilitatea de download de drivere pentru echipamentele multifuncţionale şi imprimante, dar şi accesul la un forum de discuţii.