La Fântâna, cel mai mare îmbuteliator de apă în watercoolere (sistem de răcire-încălzire), a achiziţionat de la omul de afaceri Şerban Andrei compania Rokor Ecostyle, importatorul şi distribuitorul purificatoarelor Waterpia în România, potrivit unui comunicat al companiei.

La momentul semnării tranzacţiei, valoarea (enterprise value) afacerii Rokor Ecostyle a fost de 4,35 milioane de euro.

În urma tranzacţii, Rokor Ecostyle îşi păstrează personalitatea juridică şi marca şi va continua să opereze pe piaţa din România ca divizie dedicată segmentului sistemelor de purificare a apei a Grupului La Fântâna.

„Această tranzacţie este încă o dovadă a angajamentului acţionarilor La Fântâna de a oferi clienţilor noştri soluţii complete de hidratare, adaptate fiecărui tip de consumator”, a declarat Cristian Amza, CEO-ul Grupul La Fântâna.

Rokor Ecostyle a fost înfiinţat în 2003 şi a fost condus de către Şerban Andrei în calitate de acţionar majoritar, până la preluarea de către Grupul La Fântâna.

Grupul La Fântâna numără în prezent 600 de angajaţi în România şi  Serbia, două unităţi de îmbuteliere în România (una la Bucureşti şi una la Tălmaciu) şi o unitate de îmbuteliere la Mitrovo Polje, în Serbia.