Fiind situata la 3,5 km sud de localitatea Ineu si avand acces atat rutier, cat si feroviar, activul Moara Mocrea-Ineu consta dintr-o cladire de productie cu parter, etaj, mansarda, demisol si doua cladiri anexa: o centrala termica dezafectata si o cladire administrativa folosita ca magazie si vestiar. Cladirea principala, cu o suprafata utila de 1.142,4 mp, structura de zidarie din caramida, pe fundatie din beton si plansee din lemn, poate avea ca destinatii, amenajarea unei mori, tabacarii, unui atelier de confectii textile, depozit de marfuri sau chiar, printr-o compartimentare reusita, poate fi folosita cu scop turistic. Gradul de uzura apreciat al activului este de 40%. In ceea ce priveste cea de-a doua cladire, in prezent o magazie cu o suprafata relativ mica, de 51,3 mp, nu permite desfasurarea unor activitati variate, ci amenajarea unor birouri, vestiare, depozite pentru volume mici sau chiar a unui atelier de capacitate redusa. Pretul de pornire este de 1.137.000.000 lei (fara TVA), valoarea terenului fiind inclusa.
Cel de-al doilea activ scos la licitatie consta intr-un depozit situat la 31 km vest de Cluj, in localitatea Aghires-Fabrici, si este alcatuit
dintr-o cladire cu patru nivele (subsol, parter, 2 etaje) si cu o suprafata construita de 465 mp, un birou administrativ, magazie si noua soproane din lemn.
Depozitul dispune de compartimentari interioare inchise cu zidarie, pardoseala din mozaic si beton si rampa din beton, avand copertina pe o lungime de 120 m, si fara copertina, 210 m. Spatiul administrativ are o suprafata de 236,5 mp, iar magazia de 116 mp. Cele noua soproane sunt inchise cu plasa de sarma, avand acoperis din lemn in sarpanta de azbociment ondulat, cu pardoseli din beton si o suprafata de depozitare de 1.074 mp. Depozitul dispune de o linie de garaj cu rampa de incarcare-descarcare. Constructiile au retea de alimentare cu energie electrica, alimentare cu apa, instalatii sanitare si de incalzire electrica. Destinatiile posibile ale acestor cladiri sunt variate: depozit angro de marfuri alimentare si nealimentare, depozit de materiale de constructii, spatii productive, atelier de reparatii. Pretul de pornire este de .252.000.000 lei (fara TVA).
Organizator:
SC Cominex Nemetalifere – 064/130.360
Locul:
Cluj, str. Horia 73
Data: 19.04.1999, ora 10.00

Pagina realizata de Florina Marinache