La omul grabit vine masa pe roti

Important e daca ai si de ales intre suficiente feluri. Casoletele in care livreaza mancarea firmele de catering sunt de cele mai multe ori de unica folosinta si pastreaza caldura timp de cateva ore de la ambalare. Este preferabil sa cautati o firma aproape de zona in care faceti comanda, taxa de transport pentru zonele indepartate fiind perceputa clientilor ocazionali. Pentru clientii fideli sau pentru comenzile mari (petreceri, aniversari cu multi invitati) se ofera transport gratuit si chiar

Important e daca ai si de ales intre suficiente feluri. Casoletele in care livreaza mancarea firmele de catering sunt de cele mai multe ori de unica folosinta si pastreaza caldura timp de cateva ore de la ambalare. Este preferabil sa cautati o firma aproape de zona in care faceti comanda, taxa de transport pentru zonele indepartate fiind perceputa clientilor ocazionali. Pentru clientii fideli sau pentru comenzile mari (petreceri, aniversari cu multi invitati) se ofera transport gratuit si chiar reduceri. Altfel, in orasele mari se poate percepe o taxa de transport de cateva zeci de mii de lei. Evident, principala tinta a firmelor de catering sunt firmele care asigura clientilor dejunul, sau petreceri cu bufet, dar nu sunt neglijate nici cererile personale. Se pot comanda meniuri fixe, se poate alege fiecare fel in parte sau se poate comanda o specialitate anume (aceasta in cazul firmelor mari sau al restaurantelor care se ocupa si cu livrarea la domiciliu). Preturile cele mai mici sunt la meniurile fixe, propuse in mai multe variante de catre unele firme. Pentru meniurile cu specialitati comandate de client, preturile incep sa se apropie de cele de restaurant. De asemenea, si timpul de livrare este mai mare, comanda trebuind facuta cu cel putin 24 de ore inainte. Pentru meniurile standard, timpul de livrare poate fi foarte mic, de aproximativ o ora. De exemplu, firma Pair Exim din Bucuresti are in „oferta numarul 1” ciorba, supa sau crema (21.000 de lei), doua feluri de baza cu carne si un fel lacto-vegetarian (la alegere), garnitura, salata si desert (52.000 de lei, fara TVA), deci un meniu cu 75.000 de lei. La restaurant Premiera, ca si la alte firme, se poate alege meniul zilei la un pret mai mic (3,5 USD); de exemplu, pentru luni, ciorba de perisoare si snitel de pui cu cartofi; marti, supa de pui cu taitei si pulpa de porc la tava cu pilaf. Alte preparate culinare costa 3 USD, spaghete 1,3 USD, salata 1,1 USD. Exista si multe cazuri in care firmele fac abonamente, la preturi si mai reduse. Firma Maestro Catering din Timisoara ofera zilnic doua variante de meniu, cu preturi intre 34.000 si 68.000 de lei. In general, comenzile mari, pentru petreceri sau bufet suedez trebuie anuntate din timp, cu cateva zile inainte, cu explicatii detaliate privind numarul de clienti, orele de servire etc., avand in vedere ca firmele sunt specializate pe mai multe domenii, asigurand inclusiv decorurile sau muzica. Pentru simpla livrare la domiciliu nu este insa nevoie decat sa gasiti o firma de calitate, prin comenzi la mai multe adrese, si optiunea pentru cea cu meniurile variate, preturile adecvate si livrarea punctuala. Unii patroni prefera sa ofere o cantitate mai mare de mancare, altii se axeaza pe variatie pentru a atrage clientii.

Ce se poate comanda cu 100.000 lei:

CATERCARM Ploiesti

Transportul produselor este gratuit; comenzile pentru catering pot fi onorate in timp de 4 ore de la solicitarea clientului, iar cele pentru mese de protocol in 48 de ore, preparatele sunt livrate in casolete de unica folosinta (cu tacam inclus). Exemplu de oferta pentru suma de 100.000 lei de persoana: supa de vacuta cu taitei de casa 40/360 gr; cotlet de porc cu sos de smantana 150/200 gr; garnitura asortata 200 gr; salata de gogosari in otet 150 gr; chifle 200 gr; cremsnit 150 gr.

SELECT GRUP Iasi

Transport gratuit; comanda se face cu o ora inainte pentru comenzi mici.
Exemplu de meniu: crema de legume 350 gr; pulpa de vita la tava
250 gr; pilaf de orez
200 gr; salata de castraveti murati 150 gr;
ecler 150 gr.

RESTAURANT ARISTOCRAT Bucuresti

Meniu la alegere, transport gratuit in zonele apropiate firmei sau pentru comenzi mari; pentru comenzi zilnice timp de doua saptamani se ofera reducere de 10 %; optional meniu vegetarian; in termen de 24 de ore se pot comanda si alte sortimente decat cele din meniu. Exemplu de meniu: ciorba de burta 300 gr; antricot de vita 100 gr, cu ciuperci, ardei,
smantana si sos brun; racoritoare.

EAT ONLINE Bucuresti

Meniu la alegere; transport gratuit; comanda se face cu o zi inainte, pana in ora 12; servirea se face in casolete returnabile, cu tacamuri de unica folosinta. Exemplu de meniu: ciorba de rata; spaghete milaneze; friptura de vitel cu sos de vin si piure; salata; clatite.

PAIR EXIM Bucuresti

Mod de livrare: in farfurii si casolete de unica folosinta si tacamuri, ambalate in folie film; transportul este gratuit in zonele nu foarte indepartate. Exemplu de meniu: ciorba 300 gr; frigarui asortate 140 gr; salata de vinete 300 gr.

INES BURGER Bucuresti

Produse de patiserie, pizza; pui; burger; prajituri. Exemplu: pizza de pui 300 gr; salata de fructe si profiterol.

AF RAPID Focsani

Livrare in casolete; transport gratuit; sase feluri zilnic. Exemplu de meniu: pentru 35.000 de lei meniu cu ciorba 200 gr si sarmale cu mamaliga 80/200 gr; pentru 30.000 de lei pulpa de pui cu cartofi 80/200 gr.

ARENA CATERING Constanta

Transport gratuit; livrare in casolete din plastic; comanda se face cu o ora si jumatate inainte. Exemplu de oferta: cordon bleu cu cartofi 250 gr; salata de rosii; papanasi 200 gr.

MIRA COMANDOR Brasov

Meniuri flexibile; masa se comanda cu doua zile inainte; transport gratuit, casolete sau vesela. Exemplu de oferta: tartina cu salam; ficatei de pui pe mar 100 gr; chiftelute cu mac si susan; ou umplut; cabanos in foietaj; salata waldorf; frigarui de pui 100 gr cu orez; miniprajituri.

NEMAR CATERING Cluj

Transport gratuit, comenzi pentru minimum cinci persoane; casolete de unica folosinta sau vesela. Exemplu de meniu pentru 50.000 de lei: ciorba sau supa 400 gr; friptura de porc 100 gr cu orez 200 gr, sos 40 gr si salata 150 gr.