Astfel, cu ajutorul unui calculator conectat la internet și a unei perechi de căști cu microfon, utilizatorii pot accesa, într-un mediu virtual, cursurile programate 24/7.
Potrivit reprezentanților Languagelab, English City este un oraș virtual construit de Languagelab, găzduit de platforma Secondlife. Pentru că metoda principală de învățare este interacțiunea, orașul oferă situații reale în care poți conversa cu oameni reali, vorbitori nativi.
De exemplu, utilizatorul are posibilitatea de a merge la un muzeu de artă pentru a vorbi despre o expoziție, de a vizita un centru de afaceri pentru a ține o prezentare sau de a merge la aeroport și a exersa cumpărarea unui bilet.
Languagelab pune la dispoziția utilizatorilor două tipuri de produse: General English Course și Market Leader Live.
Languagelab a fost fondată în anul 2005 pentru a transforma învățarea unei limbi străine cu ajutorul lumii virtuale. În prezent, are birouri în Londra, Rusia, Brazilia și România. Platforma Languagelab.com, lansată în noiembrie 2010, are un număr de utilizatori care depășește 2000 în peste 50 de țări.
Languagelab își lansează reprezentanță în România
27 ianuarie 2012, 14:58
Ultima modificare în 27 ianuarie 2012, 16:58
Startup-ul britanic Languagelab, specializat în educația online, lansează prima platformă virtuală de învățare a limbii engleze din România.
Etichete: educatiei,
invata
Publicat in categoriile: HR
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Publicat in categoriile: HR
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook