Laptopurile de lux Ego au intrat pe piata din Romania si sunt disponibile in exclusivitate in cadrul magzinelor de moda The Place din Capitala.

Gadgeturile Ego au preturi ce pornesc de 6.000 de euro si ajung pana la 9.000 de euro impreuna cu husele speciale. In numar de 37, acestea sunt fabricate manual din diferite tipuri de piele sau blana. Astfel fiecare cumparator isi poate comanda husa care il caracterizeaza.

Conform reprezentantei companiei olandeze, Jolyne Eringaard, Ego isi propune sa vanda pe piata locala cate un laptop pe luna, acesta fiind un produs de nisa ce se adreseaza clientilor cu venituri ridicate.

Tot in The Place, Ego a lansat si modelul exclusivist Ego Bentley. Acesta este creat in colaborare cu producatorul de masini de lux Bentley si este disponibil in doar 250 de exemplare. Husele acestui model sunt fabricate din acelasi tip de piele din care sunt create tapiteriile masinilor Bentley. In plus, pe carcasa laptopului se afla sigla producatorului auto. Insa Ego Bentley are un pret pe masura: 15.000 de euro.

Pana in acest moment Ego are deja in intreaga lume comenzi pentru 100 dintre cele 250 de exemplare Bentley, a mai declarat Jolyne Eringaard.