Începând cu 3 iunie, Larisa Toader, PR Director Bigger Group, va înceta colaborarea cu grupul de agenţii Bigger, pentru a se dedica unor noi oportunităţi profesionale. Larisa a înfiinţat Bigger PR în urmă cu 15 luni, coordonându-i activitatea până prezent. 

Larisa Toader are o experienţă de peste 8 ani în relaţii publice şi comunicare, derulând atât activităţi de comunicare corporată şi de brand, cât şi campanii de responsabilitate socială corporatistă şi evenimente BTL. Anterior activităţii de la Bigger Group, a lucrat pentru Prais Corporate Communications. Până în prezent, Divizia de PR condusă de Larisa Toader a lucrat pentru 23 de clienţi, printre care Agroli, Ascendis, Brailact, BSR Group, CitiFinancial, De Silva, Event Plus, Esprit, Fuchs, Ministerul Afacerilor Externe, Peter Murray, Planorama, Prima Pensie, Reduccino (Unicoms), Teknosa etc.  

Printre cele mai de succes campanii de PR organizate de Bigger PR se numără lansarea brandului de produse vestimentare Peter Murray, Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române a Ministerului Afacerilor Externe, lansarea a peste 20 de Branch-uri CitiFinancial, lansarea brandului Reduccino etc.

Data: 2 iunie 2008

Sursa: Bigger Group