Deși este în plin divorț cu Anamaria Prodan, antrenorul de fotbal al Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, a postat pe rețelele sociale prima fotografie 3D cu băiețelul său și al Corinei Caciuc.
Pe lângă fotografia 3D, Laurențiu Reghecampf a scris inițialele fiului său: L.R., urmând să dezvăluie numele lui abia după nașterea sa.
Într-o singură oră, postarea sa a strâns peste 2.000 de like-uri și sute de mesaje emoționante din partea fanilor săi.
„Să fie sănătos, pui mic”, „E frumuşel foc”, „Să vă trăiască și să fiți sănătoși și fericiți cu toții!”, „Să fie sănătos! Se vede că are trăsăturile mamei lui… buze cărnoase, ochi mari”, „Să vă trăiască!
„Mai e puțin până naște Corina și sigur sunteți foarte nerăbdători amândoi să faceți cunoștință cu puișorul vostru. Sincere urări de bine și naștere ușoară mămicii! Doamne ajută!”, sunt câteva dintre comentariile postării de pe Instagram a lui Laurențiu Reghecampf.
Amintim faptul că, anul acesta, Laurențiu Reghecampf a petrecut Paștele alături de iubita sa, Corina Caciuc, pe care a răsfățat-o constant. Se pare că pe lângă talentul pe care îl are la fotbal, acesta mai are și o pasiune pentru gătit.
Laurențiu Reghecampf a răsfățat-o pe Corina Caciuc de Paște
Laurențiu Reghecampf este un mare iubitor al bucătăriei, iar pentru că în acest an, Paștele l-a petrecut alături de iubita sa, Corina Caciuc, el a decis să o răsfețe cu preparate culinare alese, scrie rețeteșivedete.ro.
Menționăm faptul că și Anamaria Prodan i-a lăudat constant mâncărurile lui Reghe, însă de această dată, doar Corina Caciuc s-a bucurat de ele, în condițiile în care antrenorul nu îi refuză nimic acesteia.
Printre preparatele delicioase de pe masa de Paște s-a numărat și ciorba de ied a la grec. În urmă cu ceva timp, antrenorul declara că adoră să gătească și că are mai multe preferate aparte.
Ce mâncăruri prepară Laurențiu Reghecampf?
Totodată și iedul folosit la ciorbă este unul special, hrănit doar cu lapte și de maxim opt kilograme. El a vorbit și despre secretele sale culinare.
„Am mai multe lucruri, pe care le gătesc eu. Ciorbă de ied a la grec, îmi place să o fac cu smântână. De ied care bea numai lapte, nu e dat la iarbă, mielul la fel, maxim 8 kilograme.
Toate astea le fac eu. Fac stufat, mielul, fiecare kilogram 160 de grade cu folie deasupra, fiecare kilogram o oră la cuptor. La sfârșit, dai 200 de grade și 10-15 minute să se rumenească cu bere deasupra”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf cu ceva timp în urmă, potrivit Kanal D.
Ce a făcut Anamaria Prodan de Paște?
De cealaltă parte, Anamaria Prodan a petrecut Paștele alături de familie și de prieteni, iar apoi a anunțat că va pleca în Dubai.
Ea a mai declarat într-un interviu acordat pentru click.ro că cea mai mare dorință de Paște este să divorțeze cât mai repede, menționând totodată faptul că și-a iertat fostul soț complet.
„Merg în Dubai o săptămână și încep, încet-încet, treaba, pentru că am business-uri peste tot în lume și în Asia, și în România, și în America. Încet, vreau să mi le pun pe picioare. Cadoul pe care mi-l doresc cel mai tare de la Paște este să divorțez!