Compania LCP Systems a deschis un birou la Bucuresti pentru a  implementa un sistem de distributie operativ si pentru a oferi suport direct pentru toate produsele comercializate de  companie, anunta un comunicat al companiei.  

“In Romania este o cerere imensa pentru produse de calitate si servicii aferente, cerere caracterizata prin dinamism si o piata in plina dezvoltare, toate acestea corelate cu asteptarile din ce in ce mai ridicate ale clientilor.”, a declarat Simona Mazilu, Office Manager Bucuresti. 

LCP Systems distribuie PDA-uri, Smartphone-uri si GPS-uri de la furnizori globali precum Mio Technologies, HTC, Covertec, Keomo sau Leadtek. O parte importanta din portofoliu de produse o reprezinta sistemele logistice,  sistemele de coduri de bare si periferice, produse de Symbol si Cypherlab. 

Pe langa tehnologie mobila si GPS-uri, LCP System distribuie si accesorii precum genti de piele, cabluri, incarcatoare si produse software pentru navigatie de la Just Mobile, Covertec, iGO si Keomo. 

In Romania compania distribuie in principal “personal mobile devices” pentru consumatorii finali si are ca scop pentru anul in curs atingerea unui nivel  al vanzarilor de aproximativ 1500 de produse pe luna iar pentru anul 2007, sa devina unul dintre cei mai importanti distribuitori de PDA-uri, Smartphone-uri, si dispozitive GPS; cu o cota de piata de peste 60%.

LCP Systems este distribuitor exclusiv pentru mai multe branduri internationale, si-a inceput activitatea in 2003, si  are birouri in Budapesta, Bratislava si Bucuresti.

Sursa: Capital 23 Noiembrie 2006