Serviciul Orange TV este transmis prin tehnologia Direct to Home ( DTH). Prin intermediul acesteia, canalele TV sunt rentransmise printr-un sistem digital, direct de pe satelit, în orice punct situat în aria de acoperire a satelitului.

În privinţa canalelor grupului Intact care sunt transmise în format SD, transportul lor de la sediul Intact până în Franţa, de unde Orange transmite, este realizat direct prin fibră optică. “Avem fibră optică trasă direct de la sediul Intact până în Franţa. Acest lucru permite distribuţia şi dacă vor Antenele vor fi transmise în format HD”, a declarat Alexandru Ciulacu, TV & Home Operation Manager at Orange România. De asemenea, “televiziunile grupului ProTv sunt preluate din transmisia originală de pe acelaşi satelit prin simulcrypt”, a mai spus Ciulacu.

Clienţii Orange TV au la dispoziţie 100 de canale dintre care 40 HD împărţite în trei pachete: Local HD, World HD sau Universe HD.

Pachetul Local HD include 36 de canale dintre care 6 HD, cel World HD are 65 de canale dintre care 19 HD, iar Universe are 95 de canale dintre care 37 HD. Cinci canale sunt pentru adulţi. Opţiunea SuperNights HD costă 2,5 euro şi se activează pentru o perioadă minimă de 3 luni.  Taxa lunară  pentru cei care nu sunt abonaţi este de 5 euro pentru Local HD, 8 euro pentru World HD şi 12 euro pentru Universe HD. Abonaţii Orange beneficiază de o reducere de până la 30%, aplicată pachetului pentru care optează, precum şi de instalare gratuită. Astfel, costul unui abonament poate varia între 3,5 şi 9,6 euro (TVA inclus). Utilizatorii pot alege un contract pe 12 sau 24 de luni la Orange shop, precum şi în magazinele partenere Orange din toată ţara.