Lenovo anunţă semnarea unui parteneriat cu echipa de Formula 1 AT&T Williams pentru a lansa noul brand ThinkStation – o nouă apariţie de mare forţă pe piaţa staţiilor de lucru şi în acelaşi timp primul nou brand Think lansat pe piaţă într-un interval de cinci ani.

ThinkStation marchează mai bine de zece ani de când un mare vânzător de PC-uri a pătruns pe piaţa staţiilor de lucru1. Staţiile de lucru ThinkStation S10 şi D10 sunt concepute pentru a oferi cel mai înalt nivel de performanţă şi fiabilitate profesioniştilor care lucrează în cele mai solicitante medii ce utilizează datele şi grafica, de exemplu design-ul sau ingineria asistată de calculator, crearea de conţinut digital, exploatarea de petrol şi gaze sau automatizarea design-ului electronic.

Staţiile de lucru se bazează pe procesorul Quad-Core Intel® Xeon® Seria 5400 lansat recent şi pe seria de procesoare Intel® Core™2 Extreme, primele bazate pe noua tehnologie de procesare pe 45 de nanometri, care aproape dublează densitatea tranzistorilor pe cipuri, pentru a obţine noi niveluri de performanţă, cu un consum eficient de energie.

Două organizaţii care depind într-o mare măsură de utilizarea celor mai recente tehnologii, NBA şi echipa AT&T Williams, evaluează staţiile de lucru pentru a le integra în operaţiunile lor.

0-9806-capital8324.jpg

Data: 10 ianuarie 2008

Sursa: Lenovo